Nuestro sitio web utiliza cookies propias y de terceros para personalizar la navegación y mejorar sus servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Si continua navegando, usted acepta su uso de conformidad con nuestra Política de cookies.

Español
Canibal
CANÍBAL
Canibal
Caníbal
Canibal
Caníbal
Canibal
Caníbal
Canibal
Caníbal
Canibal
Caníbal

La alternativa desde 2003

Des del 2003, l’alternativa a tot el que es trobava a Barcelona al mig de la setmana estava al Caníbal. Ara posa punt final a dues dècades capgirant les nits dels dimecres amb tres dates molt especials que seran una autèntica celebració catàrtica: el 5, el 12 i el 19 de juny a La (2) d’Apolo; amb presència de DJs residents que han passat pel club i artistes i bandes que han format part de la longeva, gran i diversa casa Caníbal.

[ABONAMENT PER LES TRES FESTES DISPONIBLE]

Un club que ha estat un punt de trobada per milers de persones que buscaven un so diferent, així com l’aparador de la música d’arrel, el mestissatge, la fusió i l’urban que ha sorgit a Barcelona i al territori català. Una música, doncs, que defugia de patrons i tendències, amb grups i artistes que difícilment es podien escoltar a la ràdio i que, gràcies a l’aposta ferma per la música en directe, s'ha conectat amb el públic.

→ Troba les fotos del club aquí.

Instagram

Géneros

Tech House · Afrobeat · Drum & Bass · Hip Hop · Hardtek · Psytrance

Horarios

00:00 - 05:00

La (2)

Organiza

Caníbal