Nuestro sitio web utiliza cookies propias y de terceros para personalizar la navegación y mejorar sus servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Si continua navegando, usted acepta su uso de conformidad con nuestra Política de cookies.

Español

El protocol “No Callem” incorpora millores de prevenció, seguiment i coordinació

No Callem Jue. 24 Nov
El protocol “No Callem” incorpora millores de prevenció, seguiment i coordinació

El protocol “No Callem” incorpora millores de prevenció, seguiment i coordinació

L’Ajuntament de Barcelona i trenta-nou sales i festivals de la ciutat, entre les que es troba Apolo, han actualitzat el protocol contra violències masclistes en l’oci nocturn “No Callem”.

El nou conveni amplia instruments i pràctiques per combatre les violències masclistes de quatre maneres: 

Millora de la formació del personal de sala en la prevenció i identificació de les violències masclistes, així com eines d’actuació amb materials específics i sessions presencials 

Acompanyament de professionals per garantir la correcta aplicació del protocol 

Millora del seguiment dels casos, en especial els més greus 

Detecció d’espais vulnerables i reserva del dret d’admissió a persones amb actituds o comportaments assetjadors o discriminatoris 

Apolo participa d’aquest protocol des dels seus inicis, l’any 2018, i des de llavors, ja s’han adherit a la mesura vint-i-quatre sales de música més, com Razzmatazz, Sidecar, Luz de Gas, Arena o Plataforma, i vuit festivals com Primavera Sound, Sónar o Cruïlla. 

La iniciativa, pionera a l’estat espanyol, té l'objectiu de fomentar les relacions basades en la llibertat, l’empatia, el consentiment i el plaer compartit, perquè tothom pugui gaudir de la festa sense limitacions ni violència. 


No-Callem-protocol-Apolo.jpg