Nuestro sitio web utiliza cookies propias y de terceros para personalizar la navegación y mejorar sus servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Si continua navegando, usted acepta su uso de conformidad con nuestra Política de cookies.

Español
Caníbal: Flashy Ice Cream + P.A.W.N. GANG + BOUNCE TWICE

Mie. 25. Ene'23 22:00 La 2

Caníbal presenta: Flashy Ice Cream + P.A.W.N. GANG + BOUNCE TWICE + DJs


Caníbal: Flashy Ice Cream + P.A.W.N. GANG + BOUNCE TWICE + DJs en Barcelona - 25 de enero 2023

Live shows: FLASHY ICE CREAM - P.A.W.N GANG - BOUNCE TWICE 

DJs: AKABADASS - DJ HOCHI - DJ TRAPELLA


Flashy Ice Cream van ser dels primers en començar a fer-se un nom fent Trap en català. La seva proposta, que barreja el Trap, el Dancehall i el Rap amb un estil molt personal i fresc. El Pol Giancana i l'Sneaky Flex ja s'han convertit en referents de la música urbana a Catalunya.

Després de presentar el seu tercer àlbum "HANGOVER", on es pot veure l’evolució de la banda en tots els aspectes, tant en l’àmbit musical com visual, també han publicat l'EP "AFTERSUN".


P.A.W.N GANG, Pretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà"RESPAWN" és l'àlbum que suposa els deu anys de trajectòria del grup, un abans i un després en la carrera musical dels artistes catalans.

Tornen carregats de la seva essència tan pura que mai els abandona, i sobretot, que mai abandona el seu públic fidel.


Bounce Twice va néixer l’any 2019 com a resultat de la unió entre dos músics de dos mons completament diferents: la cantant Lil Aiden i el productor i DJ Efren Kairos.

El 2022 publiquen el seu àlbum debut "RAVE ON", un disc que suposa un abans i un després en la seva carrera musical. És una oda a la festa, a recuperar tot el que s’ha perdut a causa de la pandèmia.


Horarios

22:00 Puertas

22:30 Bounce Twice

23:30 Flashy Ice Cream

00:45 PAWN Gang

01:30 DJ's Caníbal

Caníbal Sound System es la revolución de cada miércoles. Desde sus orígenes, casi 20 años en esta misma casa, ha abanderado todas las músicas que huyen de patrones y tendencias al alza. Un escaparate a las nuevas tendencias que se mueven en las calles de Barcelona.

Ver más

Horarios

00:00 - 05:00

La 2