Our website uses its own and third-party cookies to personalize navigation and improve its services by analyzing browsing habits. If you continue browsing, you accept its use in accordance with our Cookies.

English
Rudymetari

Fri. 04. Jun'21 20:00 Sala Apolo

Rudymetari


Concierto de Rudymentari en Barcelona el 4 de junio del 2021

L’artista menorquí, Rudymentari presenta el seu nou disc Contracorrent (Guspira Records, 2020), un treball de 9 cançons que reflecteix els seus valors sempre a ritme de Reggae. Un treball musicalment molt robust en què Rudymentari i el seu productor Quim Siva es compenetren a la perfecció creant diferents textures musicals en les quals la secció de vents és el fil de conductor que ens transporta a diferents sonoritats dins la música jamaicana.

És un disc ple de missatge social que comença amb “Gent de foc” un cant a l’esperit revolucionari, també hi ha espai per parlar de l’autogestió i cooperació social a cançons com “Mani qui mani” i “Llibertat” o sobre la responsabilitat mediambiental o les desigualtats socials a “Sense Arrels” i “Ai Muare” respectivament.

Aquest disc no s’entén sense “Som”, la cançó que l’ha donat a conèixer, una clara declaració d’intencions sobre la reivindicació de la llengua i la identitat menorquina. També trobem “Estem tan bé”, una cançó que es caracteritza per la dualitat del seu ritme energètic i la narració en to irònic de les obvietats necessàries per a un canvi de vida.Schedules

20:00 Apertura de puertas

21:00 Concierto

Minor Entry

Children under 16 must be accompanied by their father, mother or legal guardian. Or , come accompanied by an adulto ver 18 years and submit signed by their parents the following consent form.